Lilypie First Birthday tickers

Indrazniti...TOTUL INCEPE CU PRIMUL PAS

PitaPata

joi, 27 august 2009

FARA CUVINTE...






O zi senina plina de bucurii!

sâmbătă, 22 august 2009

FII UN INGER -22 august 2009




Dragi copii, dragi parinti si bunci, astazi in intreaga lume este sarbatorita ziua FII UN INGER. Mai multe detalii gasiti la http://oamenisiingeri.blogspot.com/



miercuri, 12 august 2009

MICA SIRENA de Hans Christian Andersen


Dragi copii si voi parinti, bunici. Astazi am hotarat sa va pun varianta video( in mai multe serii) a minunatei posvesti Mica Sirena de Hans Christian Andresen.

Mesajul acestui film, pe care rog parintii si bunicii sa aibe rabdare sa il explice copiilor este acesta "daca iubesti cu adevarat si vrei intradevar sa fie fericit omul iubit, atunci lasa-l asa cum este si nu incerca din rasputeri sa il schimbi". E un film profund, chiar daca este varianta animata, dar Hans Chirtian Anderson este renumit pentru povestile lui pline de intelepciune. Leacul pentru durerile din cauza unui final trist, intr-o poveste de viata sau nu, este sa respecti liberul arbitru al fiecaruia si sa daruiesti iubire neconditionata. Parinti si bunici, invatati copii sa iubeasca si sa ierte. Astfel pot avea viata plina de fericire si implinire.








duminică, 9 august 2009

BAMBI



Frumusete si bucurie. Cam asa as putea defini acest peronaj caruia i s-a dat numele de BAMBI. Varianta reala in schimd are si un dar aparte, darureste iubire printr-o singura privire.

VIZIONARE PLACUTA!



miercuri, 5 august 2009

GASCA CU PENE DE AUR

http://tbn1.google.com/images?q=tbn:xMQdW5LU8_y5pM:http://image34.webshots.com/34/2/98/71/266329871ESGSTd_fs.jpg
Poveste pentru voi dragii mei copii, dar si pentru parintii vostri.



Cu iubire, Alexandra Hinda